logo

Vacature Voorman standbouw

 

Over: Vacature Voorman standbouw

Prévu Expo BV is gevestigd in Soesterberg, net naast de A28. Sinds 2003 realiseren wij wereldwijd custom made standbouw projecten en zakelijke interieurinrichtingen, displays en maatwerk meubilair.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een voorman standbouw!

Jij bent:
Een echte standbouw man/vrouw; enthousiast, flexibel en goed in de uitvoering maar je vindt het ook leuk
om op de beurs zaken te regelen. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je kunt je goed verstaanbaar
maken in het Engels of Duits.

Herken jij jezelf hierin, dan zoeken wij jou!


De functie:

Als projectleider standbouw bereid je samen met je collega’s de stand onderdelen voor in de werkplaats in Soesterberg, waarna je de stand opbouwt en ook weer afbouwt op locatie. Jij houdt het overzicht over het project, zorgt dat alles geproduceerd, verzameld en geladen wordt en regelt allerlei zaken op de locatie. Dit kan in Nederland zijn maar ook zeker in het buitenland.

Een afwisselende, uitdagende functie binnen een informeel en gezellig bedrijf waar een goede sfeer en werkplezier hoog op de agenda staat. Beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO tentoonstelling bedrijven (vakantiegeld, overuren uitbetaling, reiskostenvergoeding, pensioen etc.). Veel vrijheid voor eigen inbreng.

Wil jij werken in een leuk team en supermooie (standbouw)projecten realiseren, reageer dan snel! Stuur een mailtje naar info@prevu-expo.com of bel naar 0346-330641