logo

Maatwerk standbouw

Wij werken voornamelijk samen met projectmanagementbureaus. Door korte communicatielijnen, wederzijds vertrouwen, door jarenlange samenwerking en openheid, komen we samen tot het juiste eindresultaat. 

 

Maatwerk standbouw

Wij treden op als sparringpartner en zorgen ervoor dat hetgeen onze opdrachtgever ontwerpt en bedenkt, naar tevredenheid wordt gerealiseerd. U verzorgt het ontwerp en de communicatie met de exposant, wij zorgen voor de rest. Ons team van ervaren professionals staat klaar om naar uw wensen te luisteren en uw ideeën tot leven te brengen, wij zijn er om u te ondersteunen in elke stap van het proces.

Onze toewijding aan u

Servicegericht:

  • Bij Prevu Expo draait alles om u.

     

Hoogwaardige Kwaliteit:

  • Wij streven naar niets minder dan excellentie in alles wat we doen. Onze standbouwprojecten worden met precisie en vakmanschap uitgevoerd, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën. Het resultaat is een indrukwekkende stand die de kwaliteit van het merk weerspiegelt.

     

Wereldwijde Expertise:

  • Met een wereldwijd netwerk van partners en leveranciers kunnen wij standbouwprojecten over de hele wereld realiseren. Of het nu gaat om nationale beurzen of internationale evenementen, wij zorgen voor een naadloze uitvoering. Onze logistieke experts zorgen voor een soepele transport- en opbouwervaring, waar ter wereld uw evenement ook plaatsvindt.

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor allround meubelmaker/interieurbouwer, schilder, assistent bouwen wonen en onderhoud, allround stand-en decorbouwer en ruimtelijke vormgever. Kijk voor onze stagevacatures op www.stagemarkt.nl

 

Door onze servicegerichtheid en no-nonsense instelling worden wij ook regelmatig benaderd door exposanten. wij voeren geen actieve acquisitie en zijn daardoor geen directe concurrent van onze opdrachtgevers.

 

Samenwerken vermenigvuldigt individuele krachten tot een collectief succes.

Bekijk foto's

Bekijk hieronder enkele foto’s van maatwerk standbouw projecten.