logo

Vacature Standbouwer

 

Over: Vacature Standbouwer

Prévu Expo BV is gevestigd in Soesterberg, net naast de A28. Sinds 2003 realiseren wij wereldwijd custom
made standbouw projecten en zakelijke interieurinrichtingen, displays en maatwerk meubilair.

 

Jij bent:
iemand met affiniteit met de (hout)bouw. Ervaring is zeker een pluspunt maar is niet noodzakelijk; enthousiasme en flexibiliteit zeker wel! Jij bent in het bezit van een rijbewijs B en houdt van afwisseling. Ook spreek je Engels (Duits is een pré). Herken jij jezelf hierin, dan zoeken wij jou!

 

De functie:
Als standbouwer bereid je samen met je collega’s de stand onderdelen voor in de werkplaats in Soesterberg, waarna je de stand opbouwt en ook weer afbouwt op locatie. Dit kan in Nederland zijn maar ook zeker in het buitenland. Het betreft dus een zeer afwisselende functie; geen dag is hetzelfde!

 

Wij bieden:
Een afwisselende, uitdagende functie binnen een informeel en gezellig bedrijf waar een goede sfeer en werkplezier hoog op de agenda staat. Beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO tentoonstelling bedrijven (vakantiegeld, overuren uitbetaling, reiskostenvergoeding, pensioen etc.). Veel vrijheid voor eigen inbreng.

Wil jij werken in een leuk team en supermooie (standbouw)projecten realiseren, reageer dan snel! Stuur een mailtje naar info@prevu-expo.com of bel naar 0346-330641