Prévu Expo is een servicegericht standbouwbedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 voor vele opdrachtgevers wereldwijd hoogwaardige standbouwprojecten heeft gerealiseert.


Naast standbouw kunt u bij ons ook terecht voor het produceren en realiseren van interieur- en winkelinrichting, displays en maatwerkmeubilair. Klik hier voor een impressie.

Wij werken voornamelijk samen met projectmanagementbureaus. Door korte communicatielijnen, wederzijds vertrouwen door jarenlange samenwerking en openheid, komen we samen tot het juiste eindresultaat. Wij treden op als sparringpartner en zorgen ervoor dat wat onze opdrachtgever ontwerpt en bedenkt, naar tevredenheid wordt gerealiseerd.

Met een werkplaats van ruim 2200 m2, een eigen technisch tekenaar en een enthousiast bouwteam zijn wij daadwerkelijk een verlengstuk van het projectmanagementbureau of standbouwbedrijf dat een productie-overloop of extra expertise nodig heeft. U verzorgt het ontwerp en de communicatie met de exposant, wij zorgen voor de rest. Klik hier voor uw voordelen van onze samenwerking.

Door onze service gerichtheid en no-nonsense instelling worden wij ook regelmatig benaderd door de exposant. Wij voeren geen actieve acquisitie en zijn daardoor geen directe concurrent van onze opdrachtgevers.

Portfolio.html
Contact.html
Beursagenda.html
Uw_voordelen.html
Kantoor_GJ_Fabrics.html